Professionals

David Montero i Pich

Nascut a Manresa l’any 1973, és tècnic superior en prevenció de riscos laborals en les especialitats de seguretat en el treball, higiene industrial i ergonomia i psicosociologia aplicada. Actualment combina aquestes tasques amb les de direcció tècnica de PREVINT (Serviprein, societat de prevenció). Ha realitzat estudis d’enginyeria tècnica minera i enginyeria superior en organització industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Perfecto Herrera-Boyer

Nascut a Barcelona l’any 1964, és professor de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), on imparteix classes de Psicoacústica i de Tecnologia Musical, i on ha dirigit el Departament de Sonologia entre 2005 i 2011. Investigador del Grup de Tecnologia Musical de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), s’ha especialitzat en anàlisi i classificació automàtica de continguts musicals, recomanació i personalització de músiques, i percepció i cognició musicals, àrees en les que compta amb més de 100 ponències i articles d’abast internacional.

Enric Guaus

Nascut a Barcelona l’any 1974, és investigador en sonologia al Grup de Tecnologia Musical, de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), i del Departament de Sonologia de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Doctorat en Informàtica i comunicació digital per la Universitat Pompeu Fabra al 2009, amb la dissertació sobre classificació automàtica de gèneres musicals. Actualment, col•labora amb l’Institut d’investigació en Intel•ligència artificial del CSIC i és professor i cap del departament de Sonologia de l’ESMUC.
enricguaus.wordpress.com

Lluís Sarró i Planas

Nascut a Manresa l’any 1967, és músic i ha cursat estudis en Llenguatge Musical i de piano. Professionalment és Cap del Gabinet de presidència i direcció general de Mútua Intercomarcal. És Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals en l’Especialitat Ergonomia i Psicosociologia aplicada. Diplomat en Formació del Professorat d’Educació General Bàsica i Diplomat en Direcció d’Activitats de Lleure Infantil i Juvenil.

Mery Reina

Fonoaudiòloga de la Universitat Nacional de Colòmbia. Especialista en Audiologia Clínica i en Administració de Salut Ocupacional de la Universitat Jorge Tadeo Lozano de Bogotà, Colòmbia. Docent de Audiologia Industrial. Assessora de programes de Conservació Auditiva. Ha publicat articles en revistes d’audiologia i de riscos laborals. Ha estat responsable del Projecte de Prevenció i Protecció Auditiva a Gaes – Centres Auditius.