L’Opam anuncia a la roda de premsa que la Jornada 2018 serà especialment emotiva

L’Opam anuncia a la roda de premsa que la Jornada 2018 serà especialment emotiva

rdp

 

Ahir, dimecres 16 de maig de 2018 des de l’OPAM es va aplegar una roda de premsa al Taller de Músics per presentar la V edició de la Jornada de la Salut dels Músics i les Arts Escèniques.

Lluís Sarró, cap de gabinet de Presidència i direcció general de Mútua Intercomarcal; Lluís Cabrera, fundador president de la Fundació Privada Taller de Músics; i Natxo Tarrés, músic i cantant del grup musical Gossos foren les persones que protagonitzaren la convocatòria, i van avançar que aquesta jornada serà eminentment pràctica per tractar la por escènica.

La Jornada comptarà primerament amb la benvinguda i presentació de la celebració, a càrrec de Josep Borràs, director de l’ESMUC; Valentí Marínez, director general de la Fundació universitària del Bagès i Enric González, director general de la Mútua Intercomarcal. S’organitzaran quatre tallers molt interessants dirigits per figures d’alt reconeixement del sector, com: Natxo Tarrés i Santi Serratosa, components del grup musical Gossos; Jonathan Camps, professor de l’ESMUC; Enric Guaus, professor de l’ESMUC i membre del Grup de recerca del mateix; i Betlem Gomila.

L’esdeveniment de la Jornada se celebrarà a Barcelona, a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) el proper dilluns 28 de maig de 2018, de 8:45h a 14:30h.

La Jornada de la Salut dels Músics 2018, celebrada per primer cop fa cinc anys, està organitzada per la Mútua Intercomarcal, la Fundació Universitària del Bages – Umanresa, Taller de Músics i l’Escola Superior de Música de Catalunya. I col·labora amb les Cases de la Música, l’OBC – L’Auditori, el Gran Teatre del Liceu, el Festival de Peralada, l’Acadèmia Catalana de la Música, l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna i l’Institut de Fisiologia i Medicina de l’Art; i el patrocini de GAES.