OPAM dóna la benvinguda a la V Edició de la Jornada de la Salut dels Músics amb una Roda de Premsa al Taller de Músics

L’OPAM (Observatori de Prevenció Auditiva per als Musics) realitzarà aquest dimecres 16 de maig una roda de premsa per presentar la V edició de la Jornada de la Salut dels Músics i de les Arts Escèniques, que tractarà sobre “la por escènica i com treballar per poder-la transformar en oportunitats”. L’acte es durà a terme al Taller de Músics 24 (C. Cendra, 24. 08001, Barcelona) a les 12:00h i comptarà amb la participació de Lluís Sarró, cap de gabinet de Presidència i direcció general de Mútua Intercomarcal; Lluís Cabrera, fundador president de la Fundació Privada Taller de Músics; i Natxo Tarrés, músic i cantant del grup musical Gossos.

L’edició d’enguany se celebrarà per segona vegada a Barcelona, desprès de celebrar-ho durant tres anys consecutius a Manresa, i té com a objectiu ajudar a millorar els professionals de les arts escèniques en el seu rendiment personal i professional per tal de reservar la seva salut en la seva pràctica. La V Jornada de la Salut dels Músics està organitzada per la Mútua Intercomarcal, la Fundació Universitària del Bages – Umanresa, Taller de Músics i l’Escola Superior de Música de Catalunya; i compte amb la col·laboració de les Cases de la Música, l’OBC, L’Auditori, el Gran Teatre del Liceu, el Festival Castell de Peralada, l’Acadèmia Catalana de la Música, l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna i l’Institut de Fisiologia i Medicina de l’Art. Acte patrocinat per GAES.

 

Banners-Salut-Musics-TALLER-1920x1080-1