IV Jornada de la Salut dels Músics i de les Arts Escèniques a Barcelona

IV Jornada de la Salut dels Músics i de les Arts Escèniques a Barcelona

IV jornada salut dels musics

El 25 de novembre tindrà lloc a les instal·lacions del Taller de Músics a Barcelona (Centre Cultural Can Fabra. Segre 24-32) la IV Jornada de la Salut dels Músics i de les Arts Escèniques. Aquesta iniciativa, que se celebrarà per primer cop a Barcelona després de les tres edicions anteriors celebrades a Manresa, té per objectiu ajudar a millorar als professionals de les arts escèniques en el seu rendiment global en l’exercici de la seva professió, preservant la seva salut.

Durant el transcurs de la sessió es realitzaran una sèrie de tallers especialitzats dedicats a conscienciar i divulgar aspectes de la cultura preventiva des del punt de vista de l’Ergonomia, la Higiene i la Seguretat. Els professionals encarregats d’impartir els diferents tallers són Montserrat Bonet, Andrea Motis, Sílvia Fàbregas, David Montero, Enric Guaus i Lluís Sarró.

Aquesta jornada està adreçada a un ampli espectre de professionals de la música i arts escèniques, com a músics, actors, delegats de prevenció, empresaris del sector de l’oci i la música, així com professors, locutors i periodistes que utilitzen la veu com a mitjà d’expressió i / o com a eina de treball.

Organitzada de manera conjunta per Mútua Intercomarcal, Prevint, Fundació Universitària del Bages – UManresa, Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), Taller de Músics i l’Institut de l’Art, i amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, compta amb el patrocini de GAES.

La inscripció a la jornada es pot realitzar online abans del 22/11 al web http://umanresa.cat/jornada-salut-musics o personalment a la Fundació Universitària del Bages (Avinguda Universitària, 4-6 Manresa), amb un preu reduït per a estudiants del Taller de Músics, ESMUC, FUB, així com per a empreses associades a Mútua Intercomarcal o Prevint.

IV Jornada de la Salut dels Músics i de les Arts Escèniques

2016.11.25 a les 09:00 h.
Centre Cultural Can Fabra. Segre 24-32. 08030 Barcelona
Més informació al telèfon 938757348 o al email infofc@umanresa.cat