L’OPAM, al II Simposium de Prevención de Riesgos Laborales de Madrid

concert-segur-manresa_001

Del 24 al 25 d’octubre se celebra el II Simposium de Prevención de Riesgos Laborales. L’acte, organitzat pel Colegio Oficial de Graduados Sociales de Madrid, tindrà lloc al al Campus Puerta de Toledo de la Universidad Carlos III de Madrid.

El dia 25 l’OPAM hi participa impartint la conferència “Concierto seguro: un ejemplo de prevención auditiva para músicos”. Lluís Sarró, de la Mútua Intercomarcal, David Montero, de Prevint, y Enric Guaus, de l’ESMUC, expondrán l’experiència del I Concert Segur per a la salut auditiva dels músics realitzat a Manresa, iniciativa organitzada per Mútua Intercomarcal, Prevint i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), a través de l’Observatori per la Prevenció Auditiva per als Músics (OPAM).